Doar 33 €* per lună pentru abonament la fitness-club cu piscină?
Cert!

Abonament la -25% reducere la fitness-club cu piscină

Fă-ți graficul tău individual de antrenamente!

Fitness club cu piscină alături de casa ta

Energy Fitness Botanica – fitness-club cu piscină amplasat în centrul sectorului Botanica. Pentru a face un antrenament de înot, tu nu aștepți transportul public sau urnești automobilul din parcare, dar te plimbi 15 minute la aer curat în timp ce mergi spre club.

Piscină, Jacuzzi și saună.

Posesorii abonamentului înoată și perfecționează tehnicele înotului în piscină cu lungime de 25 m cu 3 piste. Pentru dvs. mai sunt accesibile și antrenamentele de grup aqua. Amatorilor de ceva mai fierbinte este disponibilă sauna finlandeză. 

Antrenamente de grup.

Pentru toți membrii clubului Energy Botanica sunt disponibile cele mai tari din lume programe de grup Les Mills. Informați-vă despre antrenamente aici: https://www.lesmills.com/

Comandtați chiar acum!

OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU CEI CE ADORĂ SĂ ANTRENEZE MU LA ORA DE VÂRF!

Comandă abonamentul

Sala de forța 

850 m² - asta e suprafața celei mai mari săli de forță din Botanica. Pe această arie sunt plasate 40 aparate de fitness, deci, mereu găsești unul liber pentru a efectua exercițiul.

Antrenamente de grup

Pentru toți membrii clubului Energy Botanica sunt disponibile cele mai tari din lume programe de grup Les Mills. Informați-vă despre antrenamente aici: https://www.lesmills.com/

Piscina, jacuzzi și sauna  

Posesorii abonamentului înoată și perfecționează tehnicele înotului în piscină cu lungime de 25 m cu 3 piste. Pentru tine mai sunt accesibile antrenamentele de grup aqua, jacuzzi și sauna.

Fitness cafe 

Să consolidezi rezultatul antrenamentelor te ajută alimentația corectă și cocktailurile proteice. Din acest motiv la fitness-cafe ”Gantel” se servesc doar bucate sănătoase și benefice siluetei.

.

Camera pentru copii 

În timpul antrenamentelor copilul trebuie supravegheat?! Lăsă copilul în camera pentru copii în grija educatorilului calificat.

Abonament pe 12 luni la doar 397€*

*Abonament anual day-time cu intrare în intervalul de la 10:00 până la 12:00.

Comandă abonamentul

Corp tonifiat

Reprezintă un spirit sănătos, echilibru emoțional și satisfacție morală. Ai grijă de corpul tău și acesta nu va da greș!

Sănătate, disciplină și succes

Nu este sens să repetăm că sănătatea este o resursă ce poate fi ușor irosită, dar de restabilit nu întotdeauna e posibil. De aceea, oferă timp pentru exercițiile fizice și tu îți vei menține nu doar sănătatea, dar te vei disciplina și îți vei atinge scopul.

Atmosferă și anturaj plăcut

Nu știi cum să te folosești de echipament? Antrenorii prietenoși de la Energy Fitness te ajută să faci exercițiile corect folosind aparatura de fitness. Printre membrii clubului găsești persoane asemeni ție, ceea ce te va face să te simți ca peștele în apă.

Adresa noastră

Chișinău, bd Dacia, 31/1